GoedBericht.nl logo
English Blog

vroeg in de morgen

29-03-2012 - Geplaatst door Andre Piet

zondag 8 april (Pasen)
GoedBericht-bijeenkomst in Zoetermeer

Thema:
VROEG IN DE MORGEN

Zowel Matteus, Marcus, Lucas als Johannes vermelden dat de opstanding van Christus plaatsvond “vroeg in de morgen”. Dat betekent veel meer dan alleen het vermelden van een tijdstip. De nacht was voorbij… een nieuwe dag brak aan… de zon kwam op… tijd om op te staan!

Ook elders in de Schrift lezen we van mensen die des morgen vroeg opstonden. Abraham bijvoorbeeld om zijn zoon te offeren en hem op de derde dag terug te ontvangen. Of Jozua om (op de derde dag) door de Jordaan te gaan. Of de mannen van Asdod om te zien wat er met hun god Dagon was gebeurd. Ook op de derde dag. Of David die “des morgens vroeg opstond” om Goliath te verslaan. Enfin, stuk voor stuk prachtige ‘plaatjes’ van wat op de meest gedenkwaardige morgen ooit, zou plaatsvinden!

 

AANVANG samenkomst: 10.15 uur (einde rond 11.30 uur)

Zowel vooraf als na afloop is er gelegenheid koffie of thee te drinken.

Een aantal stoelen staan opgesteld rond tafels, waaraan de jonge kinderen zich kunnen vermaken. Ons motto is: zolang het niet stoort, is wat óns betreft alles goed. Zo horen ze er helemaal bij en kunnen ze er ook een graantje van meepikken. Vergis u niet: kleine potjes hebben grote oren…
Er is geen creche.

PLAATS:

2B-Home Party- en Business Centre  (plattegrond)
Burg. Vernèdesportpark 1a
2712 PW Zoetermeer
Tel: 079 – 316 00 66
website: www.2b-home.nl

Deze GoedBericht-bijeenkomsten vinden plaats op elke tweede en laatste zondag van de maand (onder voorbehoud van enkele uitzonderingen, zie agenda)

Iedereen is VAN HARTE WELKOM!

 

 

 

Delen: