GoedBericht.nl logo
English Blog

tele-visie

16-03-2013 - Geplaatst door Andre Piet

images.12

Het woord tele-visie betekent letterlijk ver-zien. Je kijkt naar een scherm, maar via dat scherm zoveel verder. We zijn al meer dan een halve eeuw gewend aan dit fenomeen en in praktisch geen enkel huishouden ontbreekt er een. Toch wonderlijk… je kijkt een paar meter voor je uit en via dit medium kun zo ver kijken als wat televisiemakers je ook maar voorschotelen. Met dat laatste heb ik ook het nadeel en de beperking van het apparaat aangegeven.

Werkelijk  betrouwbaar ver-zicht ontvang je, wanneer je inschakelt op Degene “die van den beginne de afloop verkondigt”. Waar je ook bent, je zet de knop om… en je kijkt naar wat Hij je laat zien. Inderdaad, ik heb het over “de Schriften”. Dat is tele-visie pur sang! Via die tele-visie hebben we bovendien de keuze uit zoveel kanalen! Vooral kanaal Paulus is een must. Nummer 13 in het menu. Actueel en wereldwijd te ontvangen. Daar vind je ook alle uitzendingen elders overzichtelijk op een rijtje. Kanaal Paulus is geen amusementszender maar het brengt de kijker helemaal op de hoogte. De veelkleurige uitzendingen geven trouwens ook de nodige aandacht aan ruimtevaart. Andere kanalen focussen meer op geschiedenis, weer anderen op genres als natuur, poëzie, muziek, drama, horror, 18+ (jazeker), satire, thriller, reality, enz. En dan is daar ook nog een kanaal met veel achtergrond-informatie over de problematiek in het Midden-Oosten, gelardeerd met commentaar van visionaire experts. U ziet, een zeer gevarieerd programma-aanbod.

Kortom, wil je je blik verruimen, kijk dan dagelijks naar deze televisie. Voor ver-zicht, overzicht, uitzicht en inzicht.

In dat geloof zijn deze allen gestorven,
zonder de beloften verkregen te hebben;
slechts uit de VERte hebben zij die geZIEN …
Hebr.11:13

Reageer op Facebook

Delen: