GoedBericht.nl logo
English Blog

samenkomst in oosten des lands

02-01-2013 - Geplaatst door Andre Piet

images21

Op initiatief van Stichting Boinnk.nl (van de gelijknamige welbekende website) staat voor zondag 3 maart a.s. een informatie-middag in Zwolle gepland over het omstreden thema ‘Alverzoening?!’. Als spreker en discussieleider is schrijver dezes gevraagd.

Alverzoening geldt vanouds als een ketterij binnen de kerkelijke orthodoxie. Maar waar gaat het eigenlijk over? Waar komt de term vandaan? Wat staat er op het spel? Wat zijn de Bijbelse papieren voor deze leer? Maar ook: wat zijn de gronden voor afwijzing? Centraal in dit alles staat de vraag: wat zegt de Schrift?

Vanaf 14.00 uur tot 15.15 uur zal het onderwerp uit de doeken worden gedaan. Na een half uur pauze is er nog tot ongeveer 17.00 uur gelegenheid voor vragen, tegenwerpingen en discussie. Dat belooft zeer boeiend te worden…

Thema:
Alverzoening?!

Spreker:
André Piet

Plaats van samenkomst:
Restaurant Van der Valk,
Kranenburgweg 10,
8024 AC  Zwolle (zie kaartje)

Aanvang samenkomst:
14.00 uur (de zaal is open vanaf 13.30 uur)

Afsluiting:
rond 17.00 uur.

Voor geïnteresseerden zal Stichting Boinnk ook een bescheiden boekentafel inrichten met o.a. lectuur betreffende dit onderwerp.

De toegang is geheel gratis. Voor de bestrijding van de onkosten zal een collecte worden gehouden.

Aanmelding bij Boinnk (schriftelijk, per mail of telefonisch) wordt zéér op prijs gesteld zodat, indien nodig kan worden uitgeweken naar de allergrootste zaal.
email: silvia@boinnk.nl
adres:
Stichting BOINNK
Dollard 123
8032 KC  Zwolle
tel. 038 45 49 300

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM!!!
zie ook de aankondiging op Boinnk.nl

 

Reageer op Facebook

Delen: