GoedBericht.nl logo
English Blog

notities bij de studies over de Kolosse-brief

24-03-2015 - Geplaatst door Andre Piet

1_blog_8

In 2012/2013 heb ik Rijnsburg een vijftiental studieavonden mogen geven over de Kolosse-brief. Deze zijn allemaal nog steeds online te beluisteren en ook de powerpoints met de interlineair plus aantekeningen kunnen nog stuk voor stuk bekeken worden. Zie daarvoor deze link.

Maar daar is het niet bij gebleven. Mijn goede vriend Wolter Brakshoofden heeft veel notities gemaakt bij al deze studies en deze zijn nu online te lezen. Wolter schreef:

Het is in eerste instantie nooit de bedoeling geweest om dit te publiceren omdat ik ‘dyslectisch’ ben en er dus spel-, en stijlfouten in het document zullen staan. Maar het gaat om de inhoud van Het Woord, en dat is zo geweldig!  Ik kan en wil daar niet over zwijgen .

Ik ben ontzettend blij dat Wolter zijn mouwen heeft opgestroopt om deze grote klus te klaren.  Zie hier de link naar zowel het Word-document alsook het PDF-bestand op de website van Wolter.

Wim Janse heeft op zijn beurt de tekst hier en daar geëdit en en de opmaak zodanig gemaakt dat de notities overzichtelijk per hoofdstuk zijn na te lezen. Zie hier de link naar Schriftwoord.nl.
Hartelijk dank ook voor jouw aandeel Wim!

De Kolosse-brief is een juweeltje in het oeuvre van de apostel der natiën en het voert ons tot op grote hoogten, “waar Christus is” (Kol.3:1). Moge deze overdenkingen bovenal daartoe brengen!

 

Reageer op Facebook

Delen: