GoedBericht.nl logo
English Blog

min maal min is …

21-12-2012 - Geplaatst door Andre Piet

Vanmorgen zag ik onderstaande mail in mijn mailbox. Geschreven door een goede kennis en vriendin van het Goede Bericht.
Met 100% instemming plaats ik ‘m.

Goedemorgen AndrƩ,

Het alom bekende kwartje is vandaag plotseling bij mij gevallen.

Soms heeft dat even tijd nodig šŸ˜‰ Het moet even zakken zoals dat ook wel vaak gezegd wordt.Ā Zoals een goede maaltijd van mond naar maag en daarna het lichaam versterkt of zoals een goed Woord van oor naar hart en je leven opricht naar Hem.

Ik moest denken aan je veel uitgesproken woorden over negatieve dingen die gebeuren in een mensenleven. Je vergelijkt het met minnen die nog niet af zijn en samen plussen worden.

En het is ook zo, waar je ook om je heen kijkt negatieve zaken gebeuren keer op keer………

Opeens zag ik het verband!! In de wiskunde leerde ik dat min maal min plus is………. Ik kon dat als leerling niet 1,2,3 begrijpen maar het rekenmachientje leerde mij wel dat dit waar was!! Twee negatieve getallen met elkaar vermenigvuldigen geeft echt een positief getal of je het nou gelooft of niet, of je het nou begrijpt of niet, het is zo!!

Hoe veel negatieve ervaringen wij ook hebben in ons leven, die wij niet begrijpen en er het nut niet van zien, maar (!!!!) wij mogen rekenen met Zijn Woord en dat pakt altijd positief uit šŸ™‚

Een HĆ©Ć©rlijke dag!!

Groetjes,
….

Delen: