GoedBericht.nl logo
English Blog

GoedBericht in Zoetermeer – zondag 9 november

30-09-2014 - Geplaatst door Andre Piet

aankondiging_zoetermeer

Op zondag 9 november is er weer een GoedBericht-bijeenkomst in Zoetermeer. Dit keer een vervolg op de vorige keer. Thema:

DE GROTE WITTE TROON (II) – Openbaring 20:11-15

Alle doden die nog niet eerder waren opgewekt, zullen daar staan. Voor Degene voor wiens aangezicht hemel en aarde wegvluchten. Daar gaan de boeken open en alles zal aan het licht komen. En allen die daar zullen staan zullen worden geoordeeld  “naar hun werken”. Ook een ander boek zal worden geopend, het boek des levens. En wie daar niet in bevonden wordt, zal geworpen worden in “het meer van vuur, dat is de tweede dood”.

In deze bijeenkomst vooral aandacht voor de verzen 14 en 15 van Openbaring 20. Over de de functie van het boek van het leven, het meer van het vuur en de tweede dood.

AANVANG samenkomst: 10.15 uur
Zowel vooraf als na afloop is er in 2B-Home gelegenheid koffie of thee te drinken.

Een aantal stoelen staan opgesteld rond tafels, waaraan de jonge kinderen zich kunnen vermaken. Ons motto is: zolang het niet stoort, is wat óns betreft alles goed. Zo horen ze er helemaal bij en kunnen ze er ook een graantje van meepikken. Vergis u niet: kleine potjes hebben grote oren…
Er is geen creche.

PLAATS:
2B-Home Party- en Business Centre (voor een plattegrond: klik hier )

Burg. Vernèdesportpark 1a
2712 PW Zoetermeer
Tel: 079 – 316 00 66
website: www.2b-home.nl

Deze goedbericht-bijeenkomsten vinden in principe plaats op elke tweede  en laatste zondag van de maand (maar door omstandigheden wordt daar soms van afgeweken, zie agenda en agenda spreekbeurten Zoetermeer). Ter bestrijding van de onkosten wordt aan het eind van de samenkomst een collecte gehouden.

Iedereen is VAN HARTE WELKOM!

 

index_1

index_2

Delen: