GoedBericht.nl logo
English Blog

werk aan de winkel

03-04-2007 - Geplaatst door Andre Piet

 

Vaste bezoekers van de Goedbericht-site zal het niet ontgaan zijn dat ik een nieuwe weblog ben gestart. Voorheen plaatste ik m’n bijdragen op Blogger, een weblog-programma van Google. Daar ben ik inmiddels van afgestapt. Dit nieuwe weblog-programma draait onder m’n eigen website. Dat zal sneller werken (ook het opvragen van de pagina’s) maar vooral vind ik het ‘veiliger’ om m’n bijdragen in eigen beheer te publiceren. Al was het maar om gevrijwaard te zijn van allerlei ongevraagde reclame.

De laatste weken is het wat rustig geweest op m’n site, mede omdat ik hoog nodig het één en ander moet reorganiseren. Het liefst zou ik al m’n beschikbare tijd steken in Bijbelonderzoek en het schrijven over m’n bevindingen daaromtrent. Helaas is dat ideaal lang niet altijd bereikbaar. Eén van de dingen die me op dit moment te doen staan is alle weblogs die ik tot dusver geschreven heb (ik schat zo’n dikke driehonderd) onder te brengen in dit nieuwe weblog-programma. Terwille van de overzichtelijkheid een must. Maar u (beter: ik) wil niet weten wat een klus dat is! Als ik dit een beetje netjes wil doen dan kost me dat zeker twee a drie dagen, voornamelijk knip en plak werk. Tussen alle bezigheden door hoop ik deze klus in de loop van de komende maanden af te ronden.

Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als iemand, die én wat verstand heeft van computeren én de Goedbericht-site een warm hart toedraagt én tijd beschikbaar kan maken, deze klus op zich zou willen nemen…

toevoeging 14 april 2007:
Inmiddels kan ik tot m’n groot genoegen mededelen, dat een goede bekende (in de dubbele zin des woords 😉 ) zich heeft aangemeld om alle weblogs om te zetten. Sterker: hij heeft inmiddels al tientallen bijdragen verwerkt.
Vanaf deze plaats: heel hartelijk dank!!

Delen: