GoedBericht.nl logo
English Blog

weer bereikbaar!

07-02-2013 - Geplaatst door Andre Piet

Een krap etmaal is de site GoedBericht.nl niet bereikbaar geweest. Wie naar de site surfde kreeg advertenties te zien dat de domeinnaam per opbod werd aangeboden met als bodemprijs €299,-. Dat was zeker geen GoedBericht! De site was trouwens niet gehacked zoals sommigen veronderstelden. Maar wat was er dan wel aan de hand?

Zes jaar geleden ben ik met mijn website verhuisd van YourHosting naar Servage. Bij Servage werd mij namelijk veel meer (en tegenwoordig zelfs ongelimiteerde!) webruimte beschikbaar gesteld. Volgens YourHosting zou ik toen ook de domeinnaam www.goedbericht.nl hebben laten opheffen… Onbestaanbaar in mijn ogen, maar goed, zij beweren dat. Na zes jaar (ja, u leest het goed) heeft YourHosting die opheffing doorgevoerd zodat men meende de domeinnaam vanaf gisteren te koop te kunnen aanbieden… Al die jaren leefde ik ondertussen in de veronderstelling dat de betaling van de website (inclusief de domeinnaam) via Servage verliep – maar dat was dus niet het geval.

Na veel vijven en zessen, heen en weer gebel en gemail, is de kwestie nu eindelijk opgelost. Het achterstallige bedrag is betaald en GoedBericht is weer bereikbaar.
Het heeft even geduurd, maar alles is dus tóch weer goed gekomen.
Het lijkt het Goede Bericht wel …

 

Reageer op Facebook

Delen: