GoedBericht.nl logo
English Blog

van start: een weblog

06-12-2003 - Geplaatst door Andre Piet

Er gaan niet zo veel dagen voorbij dat er helemaal niets met de goedbericht-site gebeurd. B.v. een toevoeging aan één van de vaste rubrieken. Of een wijziging aan de site, een update van een artikel, etc. Vaak overkomt het me ook dat ik voor iets in de actualiteit even aandacht wil vragen. Of voor een (artikel op een) andere webite. Waarin zou dat meer op z’n plaats zijn, dan juist in (zoals dat in internet-termen heet) een weblog? D.w.z een vaste rubriek waarin ik u op de hoogte houd van nieuws dat op de één of andere wijze, aan de Goedbericht-site gerelateerd is. Let wel: ik wil u niet vermoeien met allerlei privé-aangelegenheden. Punt één omdat u dat niet aangaat en punt twee omdat u daar vermoedelijk weinig of geen interesse in hebt. Nee, ik beoog een soort ‘dagboek’ waarin ik de bezoeker van de site op de hoogte houd van de actuele stand van zaken i.v.m. de website. Wellicht dat de doelstelling en opzet van deze rubriek in de loop der tijd wat bijgesteld zal worden… maar goed, het begin is er.

Delen: