GoedBericht.nl logo
English Blog

stil op goedbericht.nl…

14-11-2008 - Geplaatst door Andre Piet

 

Een goede vriend belde me gisteren en vroeg: “Het is de laatste weken zo stil op Goedbericht.nl. Gaat alles goed?”. “Ja hoor, de belangrijkste dingen in het leven gaan gelukkig prima”, zo kon ik melden. Ook al ben ik maatschappelijk in enigszins turbulent vaarwater terecht gekomen. Het moest zelfs zo lopen dat ik sinds maandag j.l. zonder baan ben, hetgeen in de praktijk betekent, dat ik daardoor juist méér bezig ben met werk. Het parttime werk (3 á 4 dagen per week) wat ik deed, was met opzet altijd simpel (produktie-medewerker in de tuinbouw), zodat ik ‘op de automatische piloot’ m’n werk kon doen en in gedachten bezig kon zijn met “de Schrift”. Het werk deed ik met m’n handen zodat m’n hoofd vrij was. Nu is het noodgedwongen even omgekeerd: m’n handen zijn vrij maar m’n hoofd wordt, meer dan me lief is, in beslag genomen door ‘vorige baan-perikelen’ alsook het vinden van een geschikte andere baan.

Anyway, door deze gang van zaken stond m’n hoofd de laatste weken wat minder naar het plaatsen van  nieuwe bijdragen op goedbericht.nl. Hoe was ‘ie ook al weer? Werk is leuk, maar er gaat zoveel vrije tijd in zitten…

Delen: