GoedBericht.nl logo
English Blog

RevaGo II – alle studies

11-01-2015 - Geplaatst door Andre Piet

image22

Met de eerste conferentie van RevaGo nog vers in het geheugen, beloofde het vervolg hierop weer iets moois te worden. En daarin werden we niet teleurgesteld. Met zo’n honderdtwintig mensen waren we bijeen in een luxe Bilderberg-onderkomen in Garderen. Vooraf, in de pauzes, tijdens de lunch en niet te vergeten, achteraf was er alle gelegenheid elkaar te ontmoeten en daar werd ook ruimschoots gebruik van gemaakt. In een zeer goede sfeer kregen vier sprekers de gelegenheid om hun uitzettingen te geven onder het overkoepelende thema ‘het Woord van God’. Een schitterend thema dat ons bepaald bij de bron waaruit alle dingen zijn voortgekomen. En dat ons ook verzekerd waar alles naar toegaat. Enfin, aan het einde van de middag werd de conferentie afgesloten met een forum-bespreking.

Inmiddels kunnen alle studies worden beluisterd en ook de powerpoints worden bekeken. Het editen van de video’s (dit keer in handen van Ronald Davies) zal enige tijd in beslag nemen, maar zodra deze klus gereed is zullen ook de video’s één voor één aan de onderstaande links worden toegevoegd. Omdat de verantwoordelijke man achter RevaGoPeter Meye (voorlopig) terugkeert naar Suriname, zullen deze conferenties in het vervolg hoogstwaarschijnlijk onder de vlag van GoedBericht worden voortgezet. De eerstvolgende conferentie zal DV in het najaar zijn.

Hieronder de links naar de bijdragen van de vier sprekers (een audio-file van de forum-bespreking ontbreekt op dit moment nog).

Menno Haaijman – weet je wel wat leest?

André Piet- “hoe leest gij?”

Gerard Oudijn – het Woord van God compleet

Goswin de Boer – de Bijbel is een telraam

 

Reageer op Facebook

Delen: