GoedBericht.nl logo
English Blog

het komende seizoen 2018/2019

25-08-2018 - Geplaatst door Andre Piet

Na een pauze van een paar maanden hopen we vanaf september weer volop van start te gaan met de bijbelstudie-avonden op de donderdagen. Op 6 september geef ik het startschot in Bodegraven en pakken we de draad op in het Johannes-evangelie (12:1). De daarop volgende donderdag, 13 september, beginnen we in Katwijk aan Zee met een nieuw onderwerp: het evangelie naar Lucas. Nog weer een week later vangt de serie in Rotterdam aan en gaan we verder met het thema: rond de wederkomst. Voor elk van deze drie plaatsen staan twaalf avonden genoteerd. Voor meer bijzonderheden over de data, adressen e.d. kunt u de agenda raadplegen.

Behalve deze series op de donderdagavonden staan er ook nog andere uitnodigingen in de planning. Bijvoorbeeld om voor een studentenvereniging (Ichtus in Eindhoven, 6 november a.s.) ‘het Goede bericht’ uit de doeken te doen. U begrijpt: dat doe ik maar al te graag! Trouwens, niet altijd vermeld ik zulke uitnodigingen op de site. Dat is dan omdat het geen openbare bijeenkomst betreft.

Op zaterdag 6 oktober is er weer de GoedBericht-conferentie in Garderen. Eerdaags hoop ik daar wat meer details over bekend te maken. Maar noteer ‘m alvast even in uw of jouw agenda.

Gelegenheden te over dus om elkaar ergens in het land weer te treffen. Bij deze bent u of jij van harte uitgenodigd om zich samen met ons te verdiepen in GODS onvergankelijk Woord.

Verbonden in de levende Christus, de Redder der wereld,
-André Piet-

Delen: