GoedBericht.nl logo
English Blog

GoedBericht-samenkomst in Maarn

10-06-2015 - Geplaatst door Andre Piet

images22

Van 12 t/m 14 juni is er het jaarlijkse GoedBericht-weekend, ook dit keer weer in Maarn. De huisjes zijn volgeboekt maar u bent vrij alle samenkomsten te bezoeken. Wilt u daarbij ook gebruik maken van een maaltijd dan dient u dit van te voren even te mailen.

In het bijzonder vraag ik uw aandacht voor de zondagochtend-bijeenkomst tijdens dit weekend. Traditioneel bij uitstek het tijdstip om een samenkomst te bezoeken. Het thema dan zal zijn:

mede-deelgenoten van het beloofde…

Tijdens heel het weekend staat “het geheim van de Christus” centraal. Paulus spreekt daarover in Efeze 3. Het is een bijzonder geheim dat hem is geopenbaard. Het houdt in dat natiën vandaag mede-erfgenamen, mede-ingelijfden en mede-deelgenoten zijn van het beloofde in Christus Jezus. Dat wil zeggen: al wat aan God aan Christus beloofd en gegeven heeft, dat deelt Hij met allen die vandaag gehoor geven aan het goede bericht dat Paulus onder de natiën mocht bekendmaken. Denkt u zich in: de positie die Christus Jezus vandaag inneemt te midden van de hemelsen is tevens de positie van degene die in Hem gelooft. Eén met Hem, zoals hoofd en lichaam één zijn. Maar dat geldt ook voor de toekomst: als Christus zal verschijnen in heerlijkheid, dan zullen wij met Hem in die heerlijkheid verschijnen. Hemel en aarde vormt zijn domein – en daarmee dus ook het onze!

U bent van harte welkom in deze feestelijke bijeenkomst!

Aanvang samenkomst: 10.30 uur – vanaf 10.00 is er (gratis) koffie

ADRES
Recreatiecentrum “Eben Haëzer”
Dwarsweg 1a
3931 MG Woudenberg/ Maarn
(routebeschrijving: klik hier)

Delen: