GoedBericht.nl logo
English Blog

geen bericht, goed bericht?

09-12-2008 - Geplaatst door Andre Piet

 

gehacked
Op de goedebericht-site mag men in de regel goede berichten verwachten. Maar soms zijn er uitzonderingen op die regel. Van diverse kanten ontving ik namelijk klachten van site-bezoekers die goedbericht.nl sinds een aantal dagen niet meer konden bezoeken. Hun internet-filter (i.c. Solcon) blokkeerde goedbericht vanwege hardcore sex-content. Ik was mij van geen kwaad bewust, totdat een ‘kijkje onder de motorkap’ uitwees dat mijn site op 3 december vanuit de Oekraïne was gehacked door cyber-criminelen. Binnen mijn site hebben zij directories en webpagina’s aangemaakt met talloze verwijzingen naar sexsites. Gelukkig is de schade beperkt gebleven en inmiddels ook weer hersteld.
En dat is dan tóch nog weer een goed bericht!

bedankt
Als we het dan toch over minder aangename zaken hebben, wil ik van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die me middels mailtjes een hart onder de riem hebben gestoken, n.a.v. wat ik eerder had gemeld over perikelen rond mijn ontslag (reorganisatie/bedrijfs-beëindiging). Ik had niet kunnen denken dat het me zoveel mail zou opleveren! Enfin, door een aantal bizarre wendingen ben ik tot 1 mei 2009, toch weer werkzaam bij het adres waar ik eerder ontslagen was. Eén en ander houdt in, dat ik tot die tijd in de gelegenheid ben, om om me heen te kijken voor ander werk.
Uiteraard in de sfeer van ’tentenmaken’. Als u begrijpt wat ik bedoel (klik hier)…

Delen: