GoedBericht.nl logo
English Blog

free energy?

30-11-2006 - Geplaatst door Andre Piet

Het Ierse bedrijf Steorn claimt een mega-revolutionaire technologie bij toeval te hebben ontdekt, waarbij eens voor altijd, het energie-probleem tot het verleden zou behoren. Een wetenschappelijke jury zal binnenkort gaan testen in hoeverre de aanspraken van Steorn kloppen. Voor alsnog overheerst uiteraard de scepsis in de academische wereld. Het gaat immers in tegen alles wat tot dusver bekend is over energie. Anderzijds wijst de werkwijze van Steorn er toch sterk op dat de ingenieurs van het bedrijf absoluut overtuigd zijn van hetgeen zij hebben gevonden. Zij wachten met het exploiteren van de technologie tot een positieve uitspraak van de academische jury. Denkt u zich in: geen dure gasrekeningen meer, nooit meer benzine tanken. Altijd, voor iedereen in de wereld een oneindige voorraad van energie beschikbaar… Dát is wat deze technologie belooft…

Stel nu even (hypothetisch) dat de claim van Steorn waar zal blijken te zijn… Een New Age zou baanbreken! Niets zou voor de mens meer onmogelijk zijn. Het streven van de mensheid in Babel (Genesis 11), zou werkelijkheid worden. Wanneer de beperkende factor van de economie, het energie-tekort, zou wegvallen, dan kunnen we ons nauwelijks voorstellen wat dit voor impact op de wereldgemeenschap zou hebben! Niet alleen technologisch en economisch, maar niet in het minst ook ook psychologisch. De mens zou zich als God wanen: alles is mogelijk.
Zou ‘free energy’ de trigger kunnen zijn, die de era van de eindtijd (met haar valse messiaanse-verwachtingen) binnen de horizon van onze tijd brengt?
We wachten af.

Hieronder een video over het Steorn-project.

Delen: