GoedBericht.nl logo
English Blog

bezoekers-aantallen

30-01-2007 - Geplaatst door Andre Piet

“Hoe zit ’t tegenwoordig met de bezoekers-aantallen van de Goedbericht-site”, zo wordt me regelmatig gevraagd. “Vroeger stond er een icon op de voorpagina, zodat ik zelf naar de statistieken kon kijken”. Inderdaad, dat icon is verdwenen. Toch wil ik van tijd tot tijd best iets kwijt over de ‘kijkcijfers’. Want tevreden en dankbaar mag ik vaststellen dat de Goedbericht-site daar beslist geen klagen over heeft. Sterker: het aantal bezoekers stijgt nog vrijwel maandelijks.
Om een indruk te geven: in de maand Januari (die morgen pas ten einde loopt) werden in totaal ruim 20.000 bezoekers genoteerd. Dat is een dagelijks gemiddelde van 673 bezoekers. Gemiddeld werden dagelijks bijna 7000 hits geregistreerd en 2753 pagina’s geopend. Ik geeft toe, ‘dancing on ice’ is populairder en NU.nl lacht om zulke noteringen – maar toch…
Internet is een onvoorstelbaar effectief medium. De uitvinding ervan beschouw ik als revolutionairder dan de uitvinding van de boekdrukkunst rond 1500. Soms probeer ik me voor te stellen hoeveel tijd, geld en moeite het zou hebben gekost om de boodschap van Goedbericht.nl middels papier een zelfde bereik te geven, als nu via het internet gebeurt. Wat een voorrecht is het, zo realiseer ik me op zo’n moment, om in deze tijd te mogen leven. Met zulke unieke kansen om het Goede Bericht aangaande “de Redder der wereld” uit te bazuinen!

We gaan moedig voorwaarts!

Delen: