GoedBericht.nl logo
English Blog

101 bommen en granaten…

21-05-2013 - Geplaatst door Andre Piet

‘101 bommen en granaten…
formaat: 14,9 bij 22,9 cm
paperback gebonden en genaaid
236 pagina’s
ISBN: 9789461533388

prijs: € 17,95 in de boekhandel, of bestel via Boinnk. 

—————————————————-

En ja hoor, om in de sfeer van de titel van het boek te blijven: de kogel is door de kerk! Vanaf vandaag, dinsdag 21 mei 2013, is mijn debuut ‘101 bommen en granaten… in de boekhandel verkrijgbaar! Het boek heeft als ondertitel: waarom het Evangelie écht een goed bericht is.

Eerder dit jaar (2013) werd ik benaderd door Silvia Videler van de website Boinnk met de vraag of ik akkoord ga met het in boekvorm laten verschijnen van een selectie van 101 weblogs die eerder al op GoedBericht.nl waren te lezen. Uiteraard, luidde mijn antwoord! Hoe groter het bereik van het Goede Bericht, hoe beter! Enfin, uitgeverij Aspekt zag brood in dit project en heeft een fraaie uitgave het licht doen zien.

Aankomende vrijdag 24 mei vindt de officiële presentatie van het boek plaats, ter gelegenheid van een spannende lezing in Gorinchem.

Het boek bevat uiterst explosief materiaal en zij die tot taak hebben het kerkelijk bolwerk te verdedigen, zullen vermoedelijk weinig goede woorden voor het boek over hebben. Dat staat bij voorbaat vast. Maar niemand kan ontkennen dat als het waar is wat dit boek claimt, het Evangelie écht een goed bericht is!!!
Dat het boek maar in handen van veel lezers mag komen die niet af gaan op wat de traditie leert maar op wat “de Schrift zegt”.

De achterkant van het boek:

images21

Delen: