GoedBericht.nl logo
English Blog

ultiem goed bericht

07-10-2007 - Geplaatst door Andre Piet

 

Deze week ontving ik onderstaande mail van een mij onbekende jonge man. Ik wil het graag met u delen omdat het altijd goed doet om te vernemen wat het goede bericht vermag uit te werken.

beste Andre,
 
Even een mailtje met dank voor je (publieke) boodschap.
 
Na vanaf mijn 19e de kerk langzamerhand de rug toegekeerd te hebben ben ik inmiddels alweer een aantal jaren op zoek naar God en Zijn bedoelingen met mezelf en ons mensen. Als researcher van beroep wil ik graag het naadje van de kous weten. ‘Toevalligerwijs’ kwam ik eerst te denken (twijfelen) aan de drie eenheid en zo via wat gegoogle bij jouw site uit. Na het lezen van de discussies op je forum en later je artikelen en blogs en na een tweetal jaren doordenken van wat je presenteert begint het steeds meer te dagen dat God inderdaad een ultiem goed bericht geeft en geen half werk zal doen. Het kostte flink wat tijd en in eerste instantie wilde ik er niet aan. Langzamerhand begonnen dingen die je schrijft door te dringen en op zijn plek te vallen. Bedankt voor het feit dat je deze boodschap voor het voetlicht hebt gebracht op een vindbare plek. Het helpt me enorm om God steeds meer te vertrouwen in mijn leven van elke dag.
 
Wellicht goed om te horen dat je vele werk niet tevergeefs is. Ik wens je alle goeds toe.
 
Hartelijke groet,

Delen: