GoedBericht.nl logo
English Blog

het komende bijbelstudie-seizoen 2015/2016

18-08-2015 - Geplaatst door Andre Piet

index_3

Na een zomerstop van enkele maanden hoop ik vanaf september weer iedere donderdagavond bijbelstudies te geven.
In Katwijk, Rotterdam en Bodegraven.

Katwijk – In Paulus’ voetsporen

In Katwijk zetten we vanaf 10 september de studie voort onder de titel ‘in Paulus’ voetsporen’. We volgen Paulus op de voet, zoals zijn geschiedenis beschreven wordt door Lucas in het boek Handelingen. We pakken de draad op in Handelingen hoofdstuk 15.

Let op: de studies verhuizen naar onderstaand particulier adres:

Fam. van Boven,
Castor 47
2221 MN Katwijk (in de wijk Rijnsoever)

Klik HIER voor de data.

——————————————————–

Rotterdam – Alles op ZIJN tijd

In Rotterdam starten we vanaf 17 september met een nieuw (en zeer vernieuwend!) onderwerp. Onder de titel ‘alles op ZIJN tijd’.

Chronologie (tijdrekenkunde) is de ruggengraat van de historie. Alleen door kennis van de tijdlijn kunnen we gebeurtenissen in de geschiedenis plaatsen. In deze nieuwe serie willen we ons verdiepen in de Bijbelse tijdlijn. Met belangrijke steunpunten in markante jubeljaren. Beginnend bij Adam, komen we na 2000 jaar uit bij de geboorte van Abram. Weer 500 jaar later komen we uit bij de exodus o.l.v. Mozes. En nog weer 500 jaar later vindt de inwijding plaats van de tempel van Salomo. En nog eens 500 jaar later komen we uit in het jaar waarin de stokoude Daniël vaststelt dat de geprofeteerde 70 jaar van Jeruzalems verwoesting ten einde is. En in datzelfde jaar krijgt hij in een visioen te zien dat binnen 500 jaar (70 cycli van sabbatsjaren + 10 jubeljaren) de Messias zal komen.

En nu, anno 2015 zijn we bijna weer 2000 jaar verder. Vanaf Adam gerekend in totaal zes millennia, maar voor de Heer is dat als zes dagen. De zevende dag, de sabbat, het laatste millennium is aanstaande!

In deze serie gaan we met zevenmijls laarzen door de geschiedenis om te leren hoe adembenemend en perfect de timing en het script van GOD is.

Plaats:

Gebouw ‘de Aker’ (verenigingsgebouw Eben Haëzer)
Jacob van Akenstraat 76
3067 JR ROTTERDAM

Klik HIER voor de data.

——————————————————–

Bodegraven – het Johannes-evangelie

In Bodegraven zetten we vanaf 24 september de studies over het Johannes-evangelie voort. Vers-voor-vers volgen we het relaas van Johannes over de Zoon van God. We pakken de draad op in hoofdstuk 2.

Plaats:

Doorduyn Senioren Mode
Overtocht 23
2411 BS Bodegraven

Klik HIER voor de data.

——————————————————–

Voor alle locaties geldt: de toegang is vrij en iedereen is van harte welkom!
Alle bijbelavonden beginnen om 20.00 uur.

 

Reageer op Facebook

Delen: