GoedBericht.nl logo
English Blog

goedbericht proudly presents…

05-02-2005 - Geplaatst door Andre Piet

Woensdagavond a.s. (9 febr) staat een bijzondere bijeenkomst gepland in Rijnsburg. Een Bijbelavond, maar niet één zoals gebruikelijk. De aanleiding is de recente voltooing van het interlineair voor het Bijbel programma ISA (Interlinear Scripture Analyzer). Welliswaar gaat de ontwikkeling van het progamma gewoon door, maar het meest fundamentele element in het geheel is gereed: de woord-voor-woord weergave van zowel het Nieuwe als het Oude Testament. Na jarenlange arbeid is de finish bereikt! Me dunkt, reden genoeg om een avond te beleggen met een feestelijk randje (in de pauze gratis koffie plus… en na afloop een hapje en drankje).

Het programma van 8 tot 10 uur zal worden verzorgd door drie sprekers: de beide mannen van de in- en uitvoer (resp. Menno Haayman en André de Mol), en ondergetekende (ik stond erbij en keek ernaar). De sprekers zullen, ieder vanuit een eigen invalshoek, ingaan op wat ‘Bereërs anno 2005’ zoal tegen kunnen komen. Voor de goede orde: het is geen avond voor computer-nerds en het dient evenmin als een soort help-file van het ISA-programma. De avond is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is in de ongekende mogelijkheden van Bijbelstudie in deze tijd. Want nooit waren “de Schriften” zo toegankelijk voor iedereen . Deze avond zal gaan over het hoe en waarom van nauwkeurig Schriftonderzoek in deze tijd.

Omdat we rekening houden met een groter aantal bezoekers dan anders (in januari ruim 55 man) is dit keer de ruimere benedenzaal in ‘de Voorhof’ geregeld.
Iedereen is van harte welkom!

Adres:
Kerkelijk Centrum ‘De Voorhof’
Vliet Noord Zijde 36
2231GN Rijnsburg

Delen: