GoedBericht.nl logo
English Blog

een nieuw forum!

20-06-2006 - Geplaatst door Andre Piet

Het heeft even geduurd, maar nu is het dan toch zover. Een nieuw forum! Eindelijk weer een plaats waar bezoekers hun zegje kunnen doen en een plek om te communiceren. Ik weet dat dit de afgelopen maanden toch wel door velen werd gemist.

Het vorige forum heb ik eind vorig jaar beëindigd omdat ik meende dat het niet langer ten dienste stond van de Goedbericht-site. Sommige posters wilden vooral een podium om hun gal te spuien t.a.v. de Goedbericht-site. Thread na thread werd geopend om frontaal in de aanval te gaan. Het Goedbericht-forum werd totaal overwoekerd, en ik zag me daarom ten slotte (voor de tweede keer) genoodzaakt het forum te sluiten. Het eerste forum liep uit de hand omdat het geen registratie-systeem kende. Het tweede werd overwoekerd door threads die vreemd en zelfs vijandig waren aan de inhoud van Goedbericht.nl.

Het nadeel van het tweede forum hoop ik met dit nieuwe (inmiddels derde) forum te hebben ondervangen. Het is een zogenaamd post-only forum, d.w.z. een forum waar deelnemers kunnen posten maar alleen de beheerder nieuwe topics kan aanmaken. Wildgroei van threads kan zo worden voorkomen. Het forum wordt (zo is het idee), veel meer dan voorheen het geval was, een echt Goedbericht-forum.

Bij deze knip ik het lint door en verklaar plechtig het nieuwe forum voor geopend…

Ga naar het nieuwe forum en registreer u…

Delen: