GoedBericht.nl logo
English Blog

een hommage aan Gods vermogen

29-04-2014 - Geplaatst door Andre Piet

images22

Een pracht boek ligt hier naast mij. ‘Eén voor allen‘ is de titel. Met als fraaie ondertitel: een hommage aan GODS vermogen. Deze blog is geen recensie. Dat zou ook niet kunnen want ik heb het boek nog niet eens helemaal uit kunnen lezen. Dat doe je trouwens ook niet 1-2-3 want dit debuut is nogal dik uitgevallen. Inge van Wijnen treedt als auteur in dit boek geheel naar de achtergrond. Zelfs haar naam staat niet op de cover van het boek. Alle eer gaat naar GOD wiens kracht, wijsheid en bovenal wiens alomvattende liefde zij in het licht stelt. Dat doet ze op een heel warme, persoonlijke manier. Inge heeft ook veel oog voor persoonlijke beleving, vooral ook van moeiten en lijden. ‘Eén voor allen’ kenmerkt zich door diepe eerbied voor wat “er staat geschreven”. Met een speciale antenne voor de boodschap van Paulus, de apostel van de natiën. ‘Eén voor allen’ maakt duidelijk dat GODS liefde niet alleen allen omvat maar ook alles overwinnend is. Elk schepsel zal worden overtuigd van deze GOD en Hem als Vader verheerlijken.

‘Eén voor allen’  is het eerste deel van een twee-delige serie. Het vervolg zal heten ‘allen voor Eén‘. Wederom een hommage aan Gods vermogen.

Wilt u meer over dit boek weten, over de achtergrond en inhoud dan kunt u vanaf deze week gaan naar de website www.godsvermogen.nl Daar ziet u ook op welke wijze u het boek kunt bestellen. Ik hoop van harte dat dit boek velen mag bereiken en vooral harten mag aanraken.

Titel: ÉÉN VOOR ALLEN
Auteur: Inge van Wijnen
Bindwijze: Paperback
Afmetingen: 38 (D) × 230 (H) × 150 (BR) mm
Pagina’s: 421
Druk:1
Verschijningsdatum: april 2014
Gewicht: 730 gram
ISBN: 9789063186128
Uitgever: Novapres
Prijs (in de boekhandel): €18,50

 

Reageer op Facebook

Delen: