GoedBericht.nl logo
English Blog

aangaande de toekomst…

  • De ekklesia, het lichaam van Christus zal haar Heer in de lucht ontmoeten, wanneer ze zal worden geëvacuëerd (weggerukt) voor de toekomende toorn. Die dag zal haar niet overvallen als een dief in de nacht omdat ze op de hoogte is van de tijden en gelegenheden.
    meer…
  • Als de ekklesia haar hemelse bestemming zal hebben bereikt, zal God weer de draad oppakken met het volk Israël. De Messias zal terugkeren op de Olijfberg en het volk Israël herstellen en alle profetieën aan dit volk vervullen en haar tot een zegenkanaal maken voor de gehele volkenwereld.
  • De Bijbel spreekt over Gods oordelen en gerichten. Deze kunnen heftig zijn maar nimmer eindeloos. God heeft het heil van al zijn schepselen op het oog.
    meer…
  • Bij de komst van Christus vangt niet een eindeloze eeuwigheid aan, maar beginnen “de toekomende aionen” waarin Christus zal heersen. Wanneer Christus uiteindelijk ook de dood als laatste vijand zal hebben teniet gedaan, zal Christus het Koninkrijk overgeven aan God de Vader en God zal worden, alles in allen.
    meer…
Delen: