GoedBericht.nl logo
English Blog

zaterdag 21 maart: GB-conferentie Garderen – GEANNULEERD

Geplaatst door Andre Piet

Zaterdag 21 maart a.s. staat weer de GoedBericht-conferentie gepland in het Bilderberg-hotel in Garderen.

PROGRAMMA

  • 10.30 uur: introductie
  • 10.45 uur: toespraak Gerard Oudijn: échte blijdschap!

Op het moment dat Paulus de brief aan de Filippenzen schreef, was hij naar de mens gesproken in buitengewoon moeilijke  omstandigheden. Hij schreef deze brief vanuit de gevangenis, onzeker over de nabije toekomst en of hij in leven zou blijven. Toch is het juist deze brief die overvloeit van blijdschap. Nergens spreekt Paulus vaker over ‘verblijd zijn’ en spoort hij zijn lezers aan zich te verheugen, en dat ook nog eens: altijd! Hoe kan dat en wat is de sleutel tot ware blijdschap?

  • 11.30 uur: toespraak Reitse Keizer: de dag van de eerstelingsschoof

Reitse neemt ons mee naar “de dag na de sabbat” waarop de eerstelingsschoof van de gerstoogst werd ‘bewogen’. Wat maakt deze dag zo heel bijzonder?

  • 12.15 uur: lunchpauze
  • 13.45 uur: toespraak Menno Haaijman: tot op de bodem

Een goede bijbeluitleg begint met een taalkundige analyse van het betreffende bijbelgedeelte. Hoe doe je dat en welke instrumenten gebruik je? Wat is de betekenis van een concordante benadering van de Schriften? Met een praktijkvoorbeeld laat Menno Haaijman zien hoe je zo’n taalkundige analyse maakt.

  • 15.00 uur: toespraak André Piet: herkennen we onze geliefden in de opstanding?

Dit is een vraag die dikwijls wordt gesteld. Is het antwoord een kwestie van afwachten dan wel een verrassing die God voor ons in petto heeft? Want niemand kan hier nog als ervaringsdeskundige over vertellen. Of toch wel…?

  • 15.45 uur: afsluiting officiële deel
  • 16.00 uur: ‘afterparty’
  • 17.00 uur: einde

WAAR?

Bilderberg Hotel ‘t Speulderbos
Speulderbosweg 54

3886 AP Garderen
tel. 0577 461546

Bij het hotel is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

LUNCH & CONSUMPTIES
Conferentie-bezoekers wordt een lunch aangeboden dat bestaat uit: 2 broodjes met een kopje huisgemaakte soep à € 7,50. Als u zich daarvoor opgeeft kunt de voucher kopen bij de receptie van het hotel. Daarnaast is er de mogelijkheid een lunch naar eigen keus te bestellen elders in het hotel-restaurant. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen elders te lunchen. Bij de receptie kunnen muntjes worden gekocht voor consumpties. De prijs per muntje bedraagt € 2,25.

OPGAVE
Tijdige opgave (tot uiterlijk de maandag vóór de conferentie) is nodig zodat rekening kan worden gehouden met het aantal gasten en de lunch. Klik voor opgave op onderstaande button.

Deelname aan deze conferentie is gratis. Wel zal ter bestrijding van de onkosten een collecte worden gehouden.

Delen: