GoedBericht.nl logo
English Blog

16 maart – GB-conferentie Garderen

Geplaatst door Andre Piet

Zaterdag 16 maart a.s. staat weer een GoedBericht-conferentie gepland in het Bilderberg-hotel in Garderen. Vier sprekers, met elk verschillende onderwerpen. Hoewel dit keer thema’s rond ‘de tempel’ domineren.

PROGRAMMA
(aangegeven tijdstippen zijn bij benadering)

 • 10.30 uur: introductie
 • 10.45 uur: toespraak Reitse Keizer:
  thema:  waar stonden de tempels?Is het beroemde plein met de gouden rotskoepel in het midden de plaats waar de tempel van Salomo en Herodes stonden? In deze lezing zal worden betoogd dat beide tempels 300 meter zuidelijker stonden. 
 • 11.45 uur: pauze 1 – lunchpauze
 • 13.00 uur: toespraak André Piet:
  thema: de heilige plaats binnenkort
  Voordat de ware Messias zal terugkeren, zal volgens de Bijbelse profetie weer een offerdienst zijn op de heilige plaats in Jeruzalem. Maar die eredienst zal wreed worden verstoord en gedurende 42 maanden plaats maken voor een gruwel, d.w.z. een afgodsbeeld. Kortom: wat kunnen we voor de komende tijd verwachten aan ontwikkelingen op de heilige plaats?
 • 13.30 uur: pauze 2
 • 14.00 uur: toespraak Gerard Oudijn
  thema: binnenin de heilige plaats
  In onze tijd, is er geen zichtbaar heiligdom, geen tempel in de zin van een gebouw. Toch is er wel degelijk een plaats waar God woont, namelijk de ecclesia. Paulus zegt tot de Korinthiërs: “weten jullie niet dat jullie een tempel van God zijn?”. Juist de attributen in het zichtbare heiligdom van toen, spreken van het verborgen werk van Christus in de hemel in onze dagen!
 • 14.30 uur: pauze 3
 • 15.00 uur: toespraak Menno Haaijman
  thema: verrassingen van concordant vertalen
  Menno neemt ons meer naar teksten in zowel het Oude als het Nieuwe Testament om te laten zien hoe verrassend concordant vertalen kan zijn…
 • 15.30 uur: pauze 4
 • 16.00 uur: forumbespreking
 • 16.30 uur: slot

WAAR?

Bilderberg Hotel ‘t SpeulderbosSpeulderbosweg 543886 AP Garderen0577 461546

Bij het hotel is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.LUNCH & CONSUMPTIESConferentie-bezoekers wordt een lunch aangeboden dat bestaat uit: 2 broodjes met een kopje huisgemaakte soep à € 7,50.Daarnaast is er de mogelijkheid een lunch naar eigen keus te bestellen elders in het hotel-restaurant. Ook kunt u er voor kiezen zelf uw lunch mee te nemen om dit elders te nuttigen.Bij de receptie kunnen muntjes worden gekocht voor consumpties. De prijs per muntje bedraagt € 2,25.

OPGAVE
Tijdige opgave voor deze conferentie is vereist zodat rekening kan worden gehouden met het aantal gasten en de lunch. Klik voor opgave op onderstaande button.

Deelname aan deze conferentie is gratis. Wel zal ter bestrijding van de onkosten een collecte worden gehouden.

Delen: